1. Anasayfa
  2. EKPSS

Bennur Karaburun’dan EKPSS yerleştirmesi hakkında açıklamalar


1

Engelli Milletvekili Bennur karabun Sosyal medya hesabından engelli memur yerleştirme sonuçlarının açıklanmasının neden geciktiği hakkında açıklama yaptı.


 İşte o açıklamalar:


“Yazılarınızı gerçekten üzülerek okuyorum. Aslında ben de çok sevgili engelli kardeşlerime bir tarih verip onların beklentileri olan “sadece bir tarihi” verebilmeyi çok isterdim. Ancak veremememin aslında sizlerinde bildiği bir sebebi var.

Ben şimdiye kadar engelli kardeşlerime ne yalan söyledim, ne de yalancı çıkabilecek bir pozisyonda kalmadım. Net bildiğim ne varsa paylaştım. Malüm gündem birdenbire hiç beklemediğimiz olaylarla yoğunlaştı. Programların seyri değişti. Dolayısıyla herşey umulanın dışında gelişti. Bana gelen ilk tarihler Ağustos’un başındaydı ve verilen bu tarihin de gündeme göre değişebileceği yönündeydi. Ki tarih değişti… Sorarım size duyurduğumuz bu tarihte beklenen olmadığında, engelli kardeşlerim bana yalancı demeyecek miydi?
Ne olur biraz daha sabır, Ak Partiyle değer bulmadık mı biz? Ak Parti her zaman bizimle değil miydi? Ak Parti gündemin yoğunluğundan dolayı tarih veremiyorsa bu verdiği sözlerinin arkasında durma çabasındandır. Ne olur bunları unutmayın…” 
Ak Parti Milletvekili Bennur Karaburun
www.engelsizdunyam.org

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    kalpler
    Kalpler
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

Yorumlar (1)

  1. Chp millet vekili tarih verebiliyor da akp millet vekili veremiyor nasil bir durum bilemedim kim doğrucu kim yalanci bilemedim allah sonumuzu hayir etsin sağlık sıkıntısı ile boğulur iken birde böyle beklentiden boğulmak yoruyor

Bir yanıt yazın