TRT Yeşil Deniz 2. Sezon Ne Zaman başlayacak?
  1. Anasayfa
  2. Diziler

TRT Yeşil Deniz 2. Sezon Ne Zaman başlayacak?

0

TRT1‘in sevilen dizisi Yeşil Deniz 2. sezon bölümleri ne zaman başlayacak, 2 Sezon bölümleri çekiliyor mu?

Cevap: Yeşil Deniz dizisi gelen yoğun istekler üzerine 2. sezonu için onay alınmıştı ve çekimlere başlanmıştı. Dizi çekimleri İzmir’in Ödemiş ilçesini bağlı Bilgi Köyünde çekilmektedir.

Bu güzel haberle birlikte hem oyuncular, hem de izleyiciler yeni sezon için oldukça heyecanlı bir bekleyiş içine girdiler..

Yeşil Deniz 2. sezon ne zaman

Hatırlanacağı üzere 2. sezonda yönetmen değişikliği olmuştu. Dizinin 1.sezon son bölümünde İsmail bütün çevresine veda mektubu yazmış, bavulunu toplamış otobüs beklerken son anda kardeşi Ersin yanına gelmiş, duygusal anlar yaşanmış sarılmışlardı. Tam bu esnada durağa gelen otobüs İsmail’i almadan girmişti. Yeni Bölümler: 2. sezon için 10 yeni bölüm planlanmıştı. Dizi Milenyum isimli 10 bölüm bölümü tabi platformunda yayınlandıktan sonra yine büyük ilgiyle izlenmesinden dolayı, fenomen dizi 2. sezonu merakla bekleniyor.

Yeşil Deniz dizisi 2. sezon ne zaman başlıyor?

2. sezonun çekimlerinin ne aşamada olduğu henüz bilinmiyor. Çekimlerin tamamlanması, düzenlenmesi ve yayınlanması gibi süreçler zaman alabilir. Yayın haklarını elinde bulunduran tabii platformunun yayın takvimi ve diğer projeleri, dizinin yayın tarihini etkileyebilir. Tahminlere göre Yeşil deniz dizisi 2024 yılı Ekim, kasım aylarında 2. sezona başlayabilir. Bakalım neler olacak hep birlikte bekleyip göreceğiz.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 1
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    kalpler
    Kalpler
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım
İlginizi Çekebilir